• nl
 • en
 • de
 • fr
 • nl
 • en
 • de
 • fr
 • 4 redenen waarom jij moet kiezen voor dimbare buiten​­verlichting!

  Gepubliceerd op 1-2-2021

  Zelf de controle hebben op welke lichtstand jij jouw buitenverlichting zet? Dat kan met het dimbare assortiment van Lightpro. Naast dat je zelf ‘in control’ bent, zijn er nog meer redenen waarom jij zou moeten kiezen voor dimbare buitenverlichting. Wij hebben 4 redenen voor jou op een rijtje gezet;

  1. Een dimstand voor elke sfeer. Wanneer je een feestje in de tuin viert of een romantische avond gepland hebt, wil je misschien een andere sfeer dan normaal. Door de dimfunctie is de buitenverlichting makkelijk aan te passen aan de plannen die jij die avond hebt. In 6 verschillende lichtstanden stel je zelf eenvoudig de buitenverlichting in op de gewenste sfeer.

  2. Dimbare tuinverlichting groeit mee. Heb jij net een jonge boom of struik geplant? Door de groei van deze boom of struik is het mogelijk dat deze over 2 jaar niet meer de juiste belichting krijgt. Dan is het ideaal om met bijvoorbeeld een dimbare uplight of spot de boom of struik aan te schijnen. Door de verschillende lichtstanden kun je dan de felheid van de lichtbron mee laten groeien met de grootte van de boom of struik.

  3. Dimbare tuinverlichting is aan te passen aan het seizoen. Vanaf het moment dat de tuin in bloei staat, wil je die natuurlijk laten zien. Dan is het tijd om de verlichting wat feller te maken en te genieten van de tuin. Als de herfst begint, de bladeren van de bomen vallen en de tuin wat kaler wordt, kun je de verlichting minder fel zetten. Zo valt de herfstlook van je tuin wat minder op, maar heb je nog steeds een sfeervolle tuin. Bijkomend voordeel: inbrekers houden niet zo van licht.

  4. Multifunctioneel. Als jij zowel grote als kleinere planten in de tuin hebt die je wilt belichten met allemaal spots, is er tuinverlichting nodig met verschillende lichtstanden. Ben jij iemand die niet allemaal verschillende lampen in de tuin wil hebben staan, maar één soort lamp waarvan je zelf de lichtstand kunt instellen? Dan is dat ideaal met dimbare spots. Op die manier houd je de tuin netjes en strak.

  Ben je nieuwsgierig geworden naar het volledige dimbare assortiment van Lightpro? Bekijk dan hier onze producten.

  Terug